Sandalen

Sandalen Sandalen 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

Sandalen

Het merk Braqeez.

Het avontuur begon als Brakkies... of misschien ken je ons nog als BQZ? Sinds 1988 maakt Braqeez eigenwijze, vrolijke schoenen tegen een betaalbare prijs. Deze filosofie is onveranderd gebleven. De goede prijs-kwaliteitsverhouding van Braqeez is tot op de dag van vandaag succesvol in Nederland, België, Duitsland en zelfs ver buiten deze grenzen.

Onze kwalitatief goede kinderschoenen kenmerken zich door het gebruik van de beste materialen en een uitstekende pasvorm. Om de kwetsbare kindervoet te ondersteunen wordt er veel aandacht besteed aan onze leesten, deze zorgen voor het optimale loopcomfort. Iedere Braqeez schoen is voorzien van slijtvaste rubberzolen, zachte leren voeringen, flitsende materialen, doorgroeiruimte en uitneembare binnenzolen. Braqeez kinderschoenen zijn trendy én verantwoord!

Het Braqeez Principe.

Bij Braqeez staan we voor een aantal kernwaarden. Dit noemen we het Braqeez Principe.

Trendy.

Braqeez designers reizen de hele wereld over om inspiratie op te doen en de nieuwste trends te spotten. Trends die met een eigenwijze stijl worden vertaald binnen de Braqeez filosofie. Braqeez schoenen zijn jong, actueel, eigentijds en hebben een volledig Nederlands design.