Bandschoenen-ballerina's

Bandschoenen-ballerina's Bandschoenen-ballerina's 1 resultaten

Bandschoenen-ballerina's

OVER DEVELAB

Develab is hèt Nederlandse kinderschoenenmerk voor ondeugende, fantasierijke en nieuwsgierige kids. Het merk is, net als ondernemende kids, altijd in ontwikkeling en steeds op zoek naar iets nieuws. In plaats van trends te volgen maakt Develab de trends zelf. Het resultaat? De coolste designs en mooiste details in combinatie met de hoogste kwaliteit.

Dit maakt de schoenen ideaal voor kinderen die buitenspelen, rennen en ravotten. Met Develab kan het avontuur beginnen. De naam is dan ook een combinatie van  de woorden ‘develop’ en ‘laboratory’ en symboliseren het beweeglijke, actieve en nieuwsgierige karakter van het merk. De pijl in het logo staat symbool voor: wij gaan vooruit! Develab koestert oude, traditionele schoenmakerstradities en kijkt vooruit naar de laatste trends in materiaal en design.

PASSIE VOOR KINDERSCHOENEN – MADE IN EUROPE!

Develab staat voor kwaliteit. Onze kinderschoenen worden in Italië en Portugal gemaakt. Onze productie vindt dus nog steeds plaats in Europa en daar zijn we stiekem best trots op! Vakmensen werken daar dagelijks met een flinke dosis passie en liefde aan het maken van de mooiste schoenen. Develab schoenen combineren eerlijke basismaterialen zoals soepel leer en suède, met een casual design en trendy finishings. Een stevige hiel en goede leest, speciaal afgestemd op de voeten van Nederlandse kids, zorgen voor een goede ondersteuning en een schoen waar je lang plezier van hebt.