Legero

Legero (by Superfit) Legero (by Superfit) 6 resultaten

Legero (by Superfit)

DE LEGERO-KWALITEIT

Tijdloos design, compromisloze functionaliteit, hoogwaardige materialen en de perfecte pasvorm – dit zijn en niet minder de eisen die wij aan legero-schoenen stellen. Het gemak waarmee de schoen aan te trekken is, de gemakkelijke sluiting, de schokabsorptie, het ademend vermogen en de pasvorm worden allemaal met de grootste precisie onderzocht.

De speciale Legero-kwaliteit wordt voortdurend gecontroleerd op materialiteit en potentiële chemische ingrediënten, volgens de strengste criteria. Het doel is niet alleen om de hoge kwaliteitsnormen van Legero te behalen, maar om daarbovenop te gaan.

Omdat wij onze klanten te allen tijde willen kunnen ondersteunen, kunnen legero-schoenen ook online worden gekocht – de legero onlineshop maakt het super eenvoudig. Geniet vanuit je luie stoel van de grootste collectie Legero-schoenen voor dames.

LEGERO DAMESSCHOENEN – HET LEGERO VERENIGDE BEDRIJF

Legero is een merk van Legero United – een bedrijf dat in 1872 in Oostenrijk werd opgericht. Tegenwoordig is het familiebedrijf een internationaal succesvolle schoenenfabrikant met hoofdkantoor in Graz.

Legero schoenen hebben als doel mensen te inspireren, hun levenskwaliteit te verbeteren en natuurlijke hulpbronnen te sparen – met een doordacht design, duurzame materialen en een hoog draagcomfort. Deze schoenen zijn ideaal voor alle gelegenheden en outfits – en dat tegen aantrekkelijke prijzen.