Fysieke winkel en online webshop
Levertijd 1-2 werkdagen
binnen 14 dagen gratis retour v.a. 39,-

Leveringsvoorwaarden:

Garantie

Oerlemans Kinderschoenen staat er voor in, dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.

Bezorging

De door u bestelde artikelen worden door PostNL pakketdienst bij ons opgehaald en indien de bestelling is geplaatst en betaald voor 15.00 uur binnen 2 werkdagen bij u worden bezorgd. U dient een handtekening voor ontvangst te zetten. Indien u niet thuis bent zal de pakketdienst het pakketje nogmaals de volgende dag aanbieden. Als u dan wederom niet thuis bent ontvangt u van de pakketdienst een bericht dat u het pakketje kunt ophalen bij een service punt bij u in de buurt.

Bezorgkosten

Voor uw bestelling boven de € 39,- brengen wij geen verzendkosten in rekening. Heeft uw bestelling een orderwaarde lager dan € 39,- dan zijn de verzendkosten € 5.95. Indien u 1 of meerdere artikelen retourneert, ontvangt u het volledige aankoopbedrag exclusief de verzendkosten op het door u opgegeven bankrekeningnummer terug.

Voor een bestelling naar het buitenland, binnen Europa (o.a. België, Luxemburg, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje) brengen wij € 9,95 extra bezorgkosten in rekening.

Bij twijfel of vragen over de bezorgkosten kunt u telefonisch contact opnemen via tel.nr. 071-5144568

Retourneren en ruilen nieuwe artikelen

U heeft een zichttermijn van 14 dagen, ingaande de dag na ontvangst van de door u bestelde schoenen/laarzen. Tijdens de zichttermijn heeft u een herroepingsrecht, waarbij u de mogelijkheid heeft om zonder enige verplichting de ontvangen artikelen te retourneren. U kunt het artikel, bij een aankoopbedrag van boven de € 50,- zonder opgave van een reden retourneren/verzenden naar ons gratis antwoordnummer (Oerlemans kinderschoenen, antw nr 19041, 2300 VD Leiden) Is het aankoopbedrag lagen dan € 50,- dan zijn de retourkosten voor uw rekening en kunt u het pakket retourneren naar: Oerlemans Kinderschoenen, Hogewoerd 31, 2311 HE Leiden.

De retourbon die meegezonden wordt, met opgave van reden van retour zenden, is voor ons echter een leidraad om de service nog meer te verbeteren. Bij retourzending dient u de retourbon en factuur mee te zenden met opgave van uw rekeningnummer waar u het factuurbedrag op terug wilt ontvangen. Na ontvangst van de retourzending zal het factuurbedrag (excl. evt. in rekening gebrachte verzendkosten) binnen 5 werkdagen terug worden gestort op het door u opgegeven rekening of – indien dit niet vermeld is – op de bank- of girorekening die u gebruikt heeft bij de aankoop.

Tijdens de zichttermijn dient u zorgvuldig om te gaan met de artikelen en ze slechts in die mate te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u de artikelen wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren, conform de door ons verstrekte instructies.

Bij een ruilverzoek kunt u het beste contact opnemen voor de werkwijze met één van onze medewerkers. Telefoon: 071-5144568 of e-mail: info@oerlemanskinderschoenen.nl  Verschillen in aankoopbedrag tussen het teruggestuurde en opnieuw bestelde artikel zullen worden teruggestort of worden verrekend.

Ondanks onze uiterste zorg en controle kan het misschien gebeuren, dat u na aankoop een materiaal of productiefout ontdekt. Wij raden u dan ook aan de geleverde artikelen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren en indien nodig, zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen via bovenstaand telefoonnummer of via e-mail.

zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp icon-tiktok