Veterschoenen-sneakers

Veterschoenen-sneakers Veterschoenen-sneakers 3 resultaten

Veterschoenen-sneakers

Veterschoenen bestaan er in vele modellen. Van sneakers met een runnerzool, een lage nette schoen, halfhoge modellen of bikerboots. Ze zijn er in vele soorten.

Het voordeel van veterschoenen is, dat het altijd de beste manier is om een schoen aan een voet te doen. Vaak zit er ook een rits bij, wat het aan en uittrekken wat kan vermakkelijken. 

Ook het materiaal is zeer divers. Glad leer, Nubuck, Suède of een metallic materiaal. Het kan allemaal. Maar alle modellen hebben de juiste ondersteuning, die je normaal ook in je schoen hebt. In bijna alle gevallen leer gevoerd of met Gore-Tex. Is deze meteen waterdicht, maar toch ademend.

Ook bij veterschoenen heb je natuurlijk verschil tussen de verschillende merken qua pasvorm. Is Giga over het algemeen een smalle pasvorm, zo hebben Piedro, Freaks, Twins en Trackstyle schoenen met verschillende breedtematen. Dus van extra smal (wijdte 2,5), tot breed wijdte 5. In de omschrijving proeberen we zo goed mogelijk aan te geven wat de pasvorm van het model is.

We proberen altijd de juiste balans te vinden in onze collectie, zodat we "voor elke voet een passende schoen" hebben. Voor de juiste info kunt u ons altijd benaderen.