Klittebandschoenen

Klittebandschoenen Klittebandschoenen 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

Klittebandschoenen

Klittenbandschoenen zijn het ultime doel, om de kinderen zelf de schoenen aan en uit te laten trekken. Of het nu een laag model, sneaker, sportschoen of een halfhoge schoen is. Klittenbanden is voor veel kids (en ouders) de beste uitvinding ooit. ;-)

Ook het materiaal is zeer divers. Glad leer, Nubuck, Suède of een metallic materiaal. Het kan allemaal. Maar alle modellen hebben de juiste ondersteuning, die je normaal ook in je schoen hebt. In bijna alle gevallen leer gevoerd of met Gore-Tex. Is deze meteen waterdicht, maar toch ademend.

Ook bij klittenbandschoenen heb je natuurlijk verschil tussen de verschillende merken qua pasvorm. Is Giga over het algemeen een smalle pasvorm, zo hebben Piedro, Freaks, Twins en Trackstyle schoenen met verschillende breedtematen. Dus van extra smal (wijdte 2,5), tot breed wijdte 5. In de omschrijving proeberen we zo goed mogelijk aan te geven wat de pasvorm van het model is.

We proberen altijd de juiste balans te vinden in onze collectie, zodat we "voor elke voet een passende schoen" hebben. Voor de juiste info kunt u ons altijd benaderen.