Winkel en webshop
Levertijd 1-2 werkdagen
binnen 14 dagen gratis retour va 39,-

Wie zijn wij

Oerlemans Kinderschoenen

Oerlemans (kinder)schoenen is een begrip in Leiden eo. Al sinds 1955 zit er een schoenenwinkel met onze naam in Leiden. Inmiddels is Ronald Oerlemans de derde generatie in dit familiebedrijf. Volledig gespecialiseerd in kinderschoenen van maat 18 t/m 46! Tegenwoordig is onze collectie uitgebreid met een aantal "volwassen" merken (voor de grotere voeten), zodat niet alleen de jonge kinderen bij ons slagen maar steeds vaker ook de volwassenen. 

Grote voorraad, veel keus.

Ons streven is om voor iedere voet een goed passende schoen te hebben. We proberen voor u en uw kind(eren) een zo groot mogelijk aanbod en keuze aan te bieden in kinderschoenen. Qua pasvorm van extra smal tot extra breed, van lage tot hoge wreef. Maar ook in soorten, van klittenband tot veter en/of rits. Ook wanneer er een uitdaging is rondom de voeten denk aan een steunzool of een spier"afwijking" geven we zo goed mogelijk advies welke schoenen geschikt kunnen zijn. Kijk rustig rond op de webshop voor onze collectie of kom gezellig langs in onze fysieke winkel op de Hogewoerd 31 in Leiden. Voor informatie of advies kunt u altijd contact op nemen via telnr: 06-30671738. Wij helpen u graag!

Oerlemans - Over ons
zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp icon-tiktok