Fysieke winkel en online webshop
Levertijd 1-2 werkdagen
binnen 14 dagen gratis retour v.a. 49,-

Wie zijn wij

Oerlemans Kinderschoenen

Oerlemans (kinder)schoenen is een begrip in Leiden eo. Al sinds 1955 zit er een schoenenwinkel met onze naam in Leiden. Inmiddels is Ronald Oerlemans de derde generatie in dit familiebedrijf. Volledig gespecialiseerd in kinderschoenen van maat 18 t/m 46! Tegenwoordig is onze collectie uitgebreid met een aantal "volwassen" merken (voor de grotere voeten), zodat niet alleen de jonge kinderen bij ons slagen maar steeds vaker ook de volwassenen. 

Persoonlijk advies, ontspannen sfeer en veek keus.

We vinden het erg belangrijk dat ouder en kind zich op hun gemak voelen. Er is speelgoed voor de afleiding en we proberen zo rustig mogelijk het kind te benaderen en te helpen. We beginnen altijd met het meten van de voeten. Hierbij kijken we naar de groei- en breedtemaat van de voeten. Ons streven is om voor iedere voet een goed passende schoen te vinden. We proberen voor u en uw kind(eren) een zo groot mogelijk aanbod en keuze aan te bieden in schoenen en laarzen. Qua pasvorm van extra smal tot extra breed, van lage tot hoge wreef. Maar ook in soorten, van klittenband tot veter en/of rits. Wanneer er een uitdaging is rondom de voeten denk aan een steunzool of een spier"afwijking" geven we zo goed mogelijk advies welke schoenen geschikt kunnen zijn. Vind een kind het lastig in een drukke winkel? Vraag ons naar de rustigere periodes of de mogelijkheden om een afspraak te maken na sluitingstijd.

Kijk rustig rond op de webshop voor onze collectie of kom gezellig langs in onze fysieke winkel op de Hogewoerd 31 in Leiden. Voor informatie of advies kunt u altijd contact op nemen via telnr: 071-5144568 of 06-30671738. Wij helpen u graag!

Het team

Ronald Oerlemans Derde generatie kinderschoenspecialist en eigenaar van oerlemans kinderschoenen sinds 2007. Hij staat het liefst op de werkvloer en is bijna dagelijks aanwezig. Verder vind hij het ook leuk om inkopen te doen, samenwerkingen te onderhouden met leveranciers, collega's, specialisten zoals podologen. Hij heeft samen met Annemiek een zoon en een dochter. Hij draagt graag Piedro en MC Gregor. Het maakt hem blij als ouder en kind tevreden en goed geslaagd de deur uit wandelen. 

Annemiek Oerlemans Kinderschoenspecialist sinds 2007 en rechterhand van Ronald. Naast de werkvloer vind zij het erg leuk om de inkopen te doen, en regelt veelal de zaken rondom marketing en sociale media. Ze werkt iig op donderdag, vrijdag, zaterdag en koopzondagen en afhankelijk van het seizoen ook op woensdag. Sommige kinderen kunnen minder goed tegen veel prikkels. We bieden de mogelijkheid om een afspraak te maken om op een rustiger moment schoenen te komen kopen. Annemiek regelt deze afspraken. Ze draagt meedere merken uit de winkel, namelijk Piedro, Braqeez, Aqa, RedRag en Hub.

Wendy Mulder Kinderschoenspecialist sinds december 2008 en de eerste (niet familielid) medewerker van Oerlemans Kinderschoenen. Ze werkt met passie en veel enthousiasme op de werkvloer en is ontzettend goed in het onthouden van de namen van de kinderen. Wendy is getrouwd met Jeffrey en heeft twee dochters. Ze is werkzaam op dinsdag, woensdag en donderdag. Ze draagt graag de merken: Giga, Twins en Piedro. 

Tilly Koekenberg Kinderschoenspecialist sinds mei 2009 en is de oudste van het stel. Maar ondanks haar leeftijd heeft ze veel humor en vindt ze het heerlijk om kinderen (en ouders) blij te maken met een paar nieuwe schoenen of laarzen. Ze werkt op woensdagmiddag en zaterdag en valt in bij vakantie of ziekte. Ze draagt zelf graag Piedro en Giga.

Mila Borst Kinderschoenspecialist sinds juni 2022 en daarmee onze jongste aanwinst. Ze studeerd op dit moment en werkt bij ons op de zaterdag en valt in bij vakantie of ziekte. Ze draagt zelf graag Piedro en Aqa.

 

zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp icon-tiktok