Fysieke winkel en online webshop
Levertijd 1-2 werkdagen
binnen 14 dagen gratis retour v.a. 49,-

Retourneren

Retourneren

passen

Het passen van een artikel is uiteraard toegestaan en bij schoenen zelfs noodzakelijk om goed te kunnen beoordelen of u de artikelen wilt houden. Pas schoenen alleen binnenshuis. Labels en etiketten mogen uitsluitend verwijderd worden, indien dit het passen en beoordelen van het artikel verhindert. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van een artikel die het gevolg is van het gebruik van het artikel, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken/pasvorm en de werking van het artikel vast te stellen. De waardevermindering zal worden verrekend met het terug te betalen aankoopbedrag.

retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde (bijv. de buren), die niet de vervoerder is, het pakket fysiek in bezit krijgt. Houd u er rekening mee als u eventueel het artikel wilt retourneren, dat zowel het artikel als de doos en de verzendverpakking (voor zover redelijkerwijs mogelijk) in originele staat dienen te zijn. De artikelen mogen niet later dan 14 dagen, na de dag waarop u de melding heeft gemaakt, terug bij ons in bezit zijn. Het retoursturen kan naar het adres van de winkel, u kunt het zelf langsbrengen. 

Retourbijdrage

Artikelen passen en terugsturen als ze toch niet bevallen is zeker van deze tijd. Maar voor orders, die na retournering onder de € 49,- komen, draagt u als klant de kosten van retourzending. Voor orders boven de € 49,- nemen wij de kosten voor onze rekening. Hiervoor krijgt u dan via de mail ons antwoordnummer. 

zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp icon-tiktok