Veterschoenen-sneakers

Veterschoenen-sneakers Veterschoenen-sneakers 11 resultaten

Veterschoenen-sneakers

Voor iedere fase de perfecte schoen

Sinds de oprichting van Shoesme in 1999 is ons doel steeds de beste schoenen te maken voor de verschillende fases in de ontwikkeling van kinderen. Hierbij ligt de nadruk op pasvorm en ondersteuning van het kind met behulp van flexibele zolen. Met een specifieke fase en doelgroep als uitgangspunt worden de schoenen voorzien van verschillende, door Shoesme in eigen beheer ontwikkelde, loopzolen. Ook qua materiaalgebruik, kleuren en details worden de schoenen ontworpen voor een specifieke doelgroep. 

Concepten voor baby's, peuters, kleuters en schoolkinderen

Dit heeft Shoesme vertaald naar unieke concepten, waaronder BABY-PROOF® Smart; het oefenschoentje voor baby’s eerste stapjes en Extreme Flex®; een eerste loopschoentje met super flexibele zolen voor beginnende lopertjes. Ieder concept beschikt over specifieke eigenschappen, zoals flexibele zolen, ondersteuning en comfort die kindervoeten in iedere fase nodig hebben. 

De juiste schoen kiezen

Ieder kind ontwikkelt zich op zijn eigen tempo. De een begint met stappen bij negen maanden, de ander bij achttien maanden. De een kan na drie maanden op een BABY-PROOF® Smart schoentje al goed lopen op een Urban schoen, de ander loopt na zes maanden beter op Extreme Flex® schoenen. Dit is niets om je zorgen over te maken, maar geeft aan dat het belangrijk is om goed te kijken naar het juiste type schoenen voor jouw kleintje. Om deze reden zijn onze concepten voor de verschillende fases verkrijgbaar in verschillende overlappende maten.