Veterschoenen-sneakers

Veterschoenen-sneakers Veterschoenen-sneakers 6 resultaten

Veterschoenen-sneakers

Niet vergeten, breedte meten!

Bijna 60% van de kinderen draagt niet goed passende schoenen! De perfecte pasvorm betekent namelijk niet alleen de juiste lengte, maar ook de juiste breedte. Daarom maken Twins & Trackstyle schoenen in verschillende lengte- en breedtematen. Hierdoor kan elk kind een goed passend paar schoenen dragen, of ze nou een hele smalle of extra brede voet hebben. Naast een goede pasvorm volgen Twins & Trackstyle ook de laatste trends op modegebied. Trendy schoenen én de juiste ondersteuning, dat zijn Twins & Trackstyle.

Trackstyle

Heeft jouw zoon extra brede of juist hele smalle voeten? Elk seizoen wordt er veel tijd en aandacht geschonken aan onze pasvorm en breedtematen. Ook deze winter is Trackstyle er weer in geslaagd de coolste schoenen en sneakers te brengen, met de pasvorm zoals je die van Twins & Trackstyle gewend bent.

Twins

De schoenen van Twins zijn speciaal ontwikkeld voor meisjes met hele smalle voeten, normale en ook brede voeten. In de najaarscollectie zijn de mooiste leersoorten omgetoverd tot de meest creatieve designs. Twins brengt een geheel vernieuwende collectie aan trendy schoenen met de beste pasvorm!